Palvelut

Taloushallinnon, kirjanpidon ja tilintarkastuksen konsultointi

Tarvitsetko apua taloushallinnon järjestämiseen, kirjanpitäjän tai tilintarkastajan valintaan tai näiden palveluiden kilpailuttamiseen.

Autan yrittäjää saamaan enemmän irti sekä kirjanpitäjästä että kirjanpidon raportoinnista.

”Liiketoiminta minttiin” -palvelu

Tilinpäätösanalyysi ja minä liiketoiminnan tukena, katsotaan yhdessä tilinpäätöstänne hyväksikäyttäen kuinka teidänkin yrityksestä saadaan menestystarina.

Peruskysymyksiä:

Kate, kassavirran (rahan) riittävyys sekä sen optimointi ja toimenpiteet kuinka kassavirtaa saadaan jiirattua oikeaan suuntaan, liiketoiminnan prosessit liiketoiminnan apuna eikä yrittäjän kiusana ja lukujen käyttäminen ja ymmärtäminen aidosti yritystoiminnan tukena ja ohjurina.

Olen toiminut satojen yritysten kanssa, nähnyt lähes kaikki mahdolliset liiketoiminnan sudenkuopat sekä olen sparrannut menestyksellä paljon yrittäjiä sekä yrityksiä.

Ymmärrän, että PK-sektorilla yrittäjät eivät useimmiten toimi numerolähtöisesti, joten puhun selkeää suomea jargonin sijaan sekä esitän asiat konkretian kautta.

Numerosparraaja yrittäjälle – palvelu

Onko yrityksesi kuopassa?

Eikö toiminta kehity?

Joudutko juoksemaan että pysyt paikallasi?

Jos kaipaat yritykseesi ulkopuolista asiantuntemusta, näkemystä sekä hyvän sparraajan kääntämään toimintaa oikeaan suuntaan, ota yhteyttä!

Toimin yrittäjän tukihenkilönä, minulle voi soittaa tai laittaa viestiä milloin vain ja pyrin auttamaan sekä kehittämään niin yritystoiminnan prosesseja kuin toimintaa muutenkin niin paljon kuin mahdollista.

Palvelu voidaan hinnoitella joko tuntiperusteisena, kiinteänä kuukausihintana tai osakkuutta vastaan ilman erillistä veloitusta.

Ota yhteyttä ja käännetään firmasi kurssi!

Yrityskaupat

Oletko harkitsemassa yritystoiminnan ostamista tai sen myymistä?

Oletko saanut tarjouksen yrityksestäsi ja haluat varmistaa että saat reilun hinnan?

Oletko ostamassa yritystä ja haluat varmistua että tiedät mitä ostaessasi saat?

Usein yrityskauppoihin sisältyy merkittäviä riskejä ja toki myös mahdollisuuksia liittyen siihen kuinka prosessi kannattaa viedä maaliin.

Olen konsultoinut sekä ostajia että myyjiä kymmenissä yrityskaupoissa, pyrin toimimaan siten, että kauppojen jälkeen kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja tietoisia siitä mistä on oikeasti sovittu ja mihin hintaan sekä vähentämään ylipäätään yrityskauppojen riskejä.

Koulutukset

Olen luennoinut korkeakouluissa, yliopistossa, ammattillisen koulutuksen ympäristössä sekä lukuisille eri yrittäjäryhmille. Pyrin aina vetämään koulutukset käytännönläheisesti, että kaikki läsnäolijat ymmärtävät mistä puhutaan ja välttämään ammattislangia.

Se mitä et kykene yksinkertaistamaan ja johon joudut käyttämään ammattislangia, on sellaista jota et ole syvällisesti ymmärtänyt.

Aiheina esimerkiksi:

Kirjanpidon lukujen hyötykäyttö, tilinpäätösanalyysi, tilintarkastus, tilinpäätökseen valmistautuminen, yritystoiminnan kehittäminen sekä lempiaiheeni ”Yritys elää katteesta, älä osta itsellesi liikevaihtoa”.